Lidmaatschap ZZP Zutphen

Sinds kort ben ik lid geworden van ZZP Zutphen. Dit initiatief heeft als doel om lokale ondernemers te verbinden. Zo kunnen zowel zakelijke- als particuliere opdrachtgevers uit de omgeving van Zutphen terecht bij ZZP Zutphen om zelfstandige professionals te vinden.  Met hulp van ZZP Zutphen worden voor opdrachtgevers de meest geschikte ondernemer gezocht.

Daarnaast is het altijd goed om nieuwe contacten op te doen om je eigen netwerk te verbreden. Ook kun je onderlinge tips uitwisselen bij vraagstukken rondom het ondernemerschap. Op de website heeft elke ondernemer een eigen advertentie met een beschrijving van de diensten en mogelijkheden.  Ook krijgen de ondernemers een ZZP-pas, waarmee kortingen bij diverse lokale bedrijven verkregen kunnen worden.

ZZP Zutphen kennismaak avondenZZP Zutphen - Lidmaatschap Kriston Webdesign

Voor de leden worden de Kennismaak Avonden georganiseerd. Deze vinden plaats bij interessante bedrijven in en om Zutphen. Er wordt een presentatie of workshop gegeven en er is ruime gelegenheid voor de leden van ZZP Zutphen om op een laagdrempelige manier met elkaar kennis te maken en kennis te delen.

De motivatie is om samenwerkingen tussen zelfstandigen te stimuleren om zo ‘Samen Vooruit!’ te gaan, zoals de slogan luidt.

Kijk voor meer informatie over dit initiatief op www.zzpzutphen.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *