Zoekmachine Optimalisatie

Als uw doelgroep uw website niet weet te bereiken is het goed mogelijk dat de website niet zo goed vindbaar is bij zoekmachines zoals Google en Bing. Door zoekmachine optimalisatie (kortweg SEO) toe te passen, zal uw website door zoekmachines beter beoordeeld worden, waardoor deze een hogere positie bij de zoekresultaten van de zoekmachine zal krijgen.

Kriston Webdesign in Zutphen kan de website van uw bedrijf analyseren en onderzoeken hoe bezoekers zich gedragen op uw website, maar ook hoe bezoekers via de trefwoorden en zoektermen bij zoekmachines op de website van uw bedrijf terecht komen. Natuurlijk wordt er ook gekeken naar uw concurrentie bij de verschillende zoektermen die door de zoekmachines getoond worden. Een website die goed scoort bij zoekmachines heeft een juiste balans tussen titels, metatags, tekst met zoekwoorden, links en structuur. Door het uitvoeren van Zoekmachine Optimalisatie zal uw website beter presteren bij zoekmachines zoals Google en Bing.

zoekmachine-optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie door Kriston Webdesign

Geïnteresseerd in een beter vindbare website? Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen, waarin de mogelijkheden voor uw website besproken worden.  In overleg met u stellen we een plan op om door middel van Zoekmachine Optimalisatie uw website beter vindbaar te maken, zodat uw doelgroep de website beter gaat bereiken. Hoe meer bezoekers (en dus potentiële klanten) naar uw website komen, hoe groter de kans op succes!