Als jouw doelgroep de website niet weet te bereiken is het goed mogelijk dat de website niet goed vindbaar is bij zoekmachines zoals Google. Door zoekmachine optimalisatie (kortweg SEO) toe te passen, zal jouw website door zoekmachines beter beoordeeld worden. Gevolg hiervan is dat de website een hogere positie in de zoekresultaten van zoekmachine zal krijgen.

Kriston Webdesign in Zutphen kan jouw website analyseren en onderzoeken hoe bezoekers zich gedragen op de website. Ook kan ik je helpen om te achterhalen via welke trefwoorden en zoektermen bezoekers op jouw website belanden. Natuurlijk wordt er ook gekeken naar de concurrentie bij de verschillende zoektermen.  Een website die goed scoort bij zoekmachines heeft een juiste balans tussen titels, metatags, tekst met zoekwoorden, links en structuur. Door het uitvoeren van Zoekmachine Optimalisatie zal jouw website beter presteren bij zoekmachines.

Zoekmachine Optimalisatie door Kriston Webdesign

Geïnteresseerd in een beter vindbare website? Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen, waarin de mogelijkheden voor jouw website besproken worden.  In overleg met elkaar stellen we een plan op om door middel van Zoekmachine Optimalisatie jouw website beter vindbaar te maken. Hierdoor zal jouw doelgroep de website beter gaan bereiken. Hoe meer bezoekers (en dus potentiële klanten) naar jouw website komen, hoe groter de kans op succes!

Zoekmachine Optimalisatie onderdelen

Zoekmachines hebben een waslijst aan richtlijnen die bijdragen aan goede vindbaarheid van websites. Hieronder vind je een aantal richtlijnen die bijdragen aan betere vindbaarheid.

 • Zoekwoorden onderzoek

  Hoe zoeken bezoekers naar jouw dienten of producten.

 • Structuur

  Een goede en logische structuur van jouw website draagt bij aan goede vindbaarheid.

 • On Page SEO

  Optimalisatie van bestaande, algemene pagina’s op jouw website.

 • Landingspagina’s

  Zorg dat bezoekers op de juiste pagina van jouw website terechtkomen.

 • Snelheid

  Laat bezoekers niet te lang wachten op jouw boodschap.

 • Tekst

  Een van de belangrijkste onderdelen is tekst. Zorg dat jij vertelt wat klanten willen.

 • Lokale vindbaarheid

  Zorg ervoor dat mensen uit jouw stad of regio je weten te bereiken.

 • Bloggen

  Zoekmachines waarderen het als er regelmatig nieuwe content wordt toegevoegd aan de website.

Vragen?

Heb je vragen over Zoekmachine Optimalisatie (SEO)? Gebruik onderstaand formulier en ik kom er bij je op terug!