WordPress website De Traiteur Gorssel

Sinds kort is de nieuwe website voor De Traiteur Gorssel te bewonderen. Dit bedrijf is in 2019 voortgekomen uit Wezenberg Traiteurs. Maud (dochter) en Wouter (schoonzoon) hebben het bedrijf namelijk overgenomen van de vorige eigenaren Karin en Jacques.  Daarbij hoort een nieuwe frisse uitstraling en dan natuurlijk ook een nieuwe website. Naast het ontwikkelen van een nieuwe WordPress website, heb ik ook het logo mogen ontwerpen. Daarnaast kon ik ze ook van dienst zijn bij het vormgeven van cadeaubonnen en folders.

Het doel van de website is om kort en bondig te laten zien waarvoor je allemaal bij De Traiteur terecht kan. Dat gaat namelijk veel veder dan een eenvoudige groente en fruitwinkel. Je kunt er namelijk ook terecht voor heerlijk belegde broodjes (eventueel bezorgd op locatie), verse maaltijden en soepen en verschillende fruitgeschenken.

De Traiteur Gorssel - Kriston Webdesign
Screenshot website De Traiteur Gorssel

Over De Traiteur Gorssel

Een breed assortiment van voorgerecht tot en met nagerecht inclusief een lekker wijntje. Groenten en fruit met de smaak van vroeger. Porties zoals u die wenst. Met onze toeleverancier van de vers producten ondernemen we op duurzame wijze. Een product dat s’morgens nog in de kas of op het land heeft gestaan, ligt dezelfde dag nog in de winkel van De Traiteur.  Naast het aanbod van verse groenten en fruit, kun je er ook terecht voor heerlijke maaltijden. Op zoek naar een leuk geschenk? Bekijk dan ook eens de mogelijkheden.

De traiteur Gorssel
Hoofdstraat 55
7213 CR Gorssel

0575 – 49 35 75
info@detraiteurgorssel.nl
www.detraiteurgorssel.nl

Ook en logo of website nodig?

Ben je ook op zoek naar een webdesigner die je helpt bij de ontwikkeling van een nieuwe website? Neem gerust vrijblijvend contact met me op en ik licht graag de mogelijkheden toe! Voor meer voorbeelden van gemaakte WordPress websites kun je kijken op mijn Portfolio pagina