WordPress onderhoudscontract

De afgelopen jaren heb ik diverse WordPress websites ontwikkeld voor klanten. Onderhoud voerde ik regelmatig uit op basis van service. Nu mijn klantenbestand groeiende is, gaat er inmiddels veel tijd zitten in het up to date houden van websites. Het is tijd om hier een professionaliseringsslag in te maken. Tenslotte laat je jaarlijks ook je auto keuren, om te checken of alles nog naar behoren functioneert, toch? ?

Is WordPress onderhoud echt nodig?

Misschien denk je dat er geen onderhoud nodig is aan je website als je geen veranderingen hebt. De wereld van websites verandert echter wel continu. Daarom komt WordPress (en bijbehorende software zoals thema’s en plug-ins) regelmatig met updates. Deze updates zorgen voor betere beveiliging of voor meer gemak in het gebruik van de software. Een lang niet bijgewerkte WordPress website kan kwetsbaar zijn voor hackers. Regelmatig onderhoud is dus belangrijk.

Daarom bied ik jou de mogelijkheid om al het onderhoud aan je website uit te laten voeren, zodat je je daar geen zorgen meer om hoeft te maken. Ik splits mijn onderhoud op in twee pakketten. Het basic pakket is prima voor websites die weinig veranderingen ondergaan en verder vrij statisch zijn. Het Pro pakket is geschikt voor dynamische websites waar vaak content aan toegevoegd wordt.

Helemaal geen zorgen meer? Kies dan voor een strippenkaart waarmee je van te voren alle werkzaamheden aan jouw bestaande site inkoopt tegen een gunstig tarief.

WordPress onderhoud Zutphen - Kriston Webdesign

WordPress onderhoud Basis – € 150,00 per jaar

Geschikt voor websites die weinig veranderingen ondergaan

 • Maandelijkse back-up
 • Maandelijkse controle op WordPress updates
 • Maandelijkse controle op Thema updates
 • Maandelijkse controle op Plug-in updates

WordPress onderhoud Pro – € 250,00 per jaar

Geschikt voor dynamische websites waar regelmatig nieuwe content wordt toegevoegd.

 • Maandelijkse back-up
 • Maandelijkse controle op WordPress updates
 • Maandelijkse controle op Thema updates
 • Maandelijkse controle op Plug-in updates
 • Maandelijkse opschoning van spam
 • Maandelijkse optimalisatie database
 • Maandelijkse optimalisatie afbeeldingen
 • Maandelijkse controle op dode links

Strippenkaart van 10 uur – € 500,00 (1 jaar geldig)

Alle voorkomende werkzaamheden aan een bestaande website (back-ups, updates, aanpassingen aan de site zoals nieuwsberichten en SEO) tegen een voordelig tarief vooraf ingekocht. Saldo resterende uren zijn opvraagbaar. Maandelijkse back-up, updates en optimalisaties worden voor je verzorgd. Wijzigingen aan de website worden hiermee dus ook uitgevoerd. Een strippenkaart is niet in te zetten voor ontwikkeling van een nieuwe website.

Uren zijn na afloop van contract niet te nemen naar het volgende jaar.  2 maand voor afloop van de termijn om je uren in te zetten ontvang je een aanbod voor een nieuwe strippenkaart. Je bent dan vrij om hier gebruik van te maken of misschien te kiezen voor een onderhoudscontract. Designwerkzaamheden voor een nieuwe website vallen niet onder uren van een strippenkaart.

Elk abonnement en de strippenkaart wordt aangegaan voor de duur van 1 jaar. De opzegtermijn is 2 maanden. Abonnementen worden automatisch verlengd. Prijzen zijn exclusief 21% BTW en dienen bij aanvang van het contract betaald te worden. Het jaar gaat in op de dag van facturatie.

 

Liever zelf je website onderhouden?
Geen probleem natuurlijk, ik ga zorgen dat je dan een beheerdersaccount krijgt en al het onderhoud zelf kan uitvoeren. Mocht er iets misgaan of heb je toch hulp nodig, dan voer ik de eventuele herstelwerkzaamheden uit op basis van nacalculatie tegen mijn reguliere tarief van € 60,00. Dit tarief geldt ook voor algemene werkzaamheden aan je website, zoals ik die op verzoek reeds voor je uitvoer. De onderhoudscontracten zijn van toepassing op het onderhoud van de software zelf.

 

Op alle diensten van Kriston Webdesign zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing, die je hier kunt lezen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Bij het afsluiten van een WordPress onderhoudscontract of strippenkaart ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.

WordPress onderhoud Zutphen - Kriston Webdesign