WordPress onderhoudscontract

WordPress is het meest gebruikte Content Management Syteem (kortweg CMS) ter wereld. Het is gebruiksvriendelijk en bied voor vele soort websites genoeg mogelijkheden. Voor het gebruikte thema, plug-ins en de software van WordPress zelf verschijnen regelmatig updates. Deze updates zorgen voor nieuwe functionaliteiten, een snellere werking of bieden meer veiligheid. Daarom moet de software regelmatig bijgewerkt worden. Je laat jaarlijks ook je auto keuren, om te checken of alles nog naar behoren functioneert, toch? Daarom is een WordPress onderhoudscontract aan te raden.

“Besteed het onderhoud van je website uit en besteed jouw tijd aan het bedrijf”

Is WordPress onderhoud echt nodig?

Misschien denk je dat er geen onderhoud nodig is aan je website als je geen veranderingen hebt. De wereld van websites verandert echter wel continu. Een lang niet bijgewerkte WordPress website kan kwetsbaar zijn voor hackers. Regelmatig onderhoud is dus belangrijk.

Daarom bied ik jou de mogelijkheid om het onderhoud aan je website door mij te laten uitvoeren, zodat je je daar geen zorgen meer om hebt. Ik splits mijn onderhoud op in twee pakketten. Het basic pakket is prima voor websites die weinig veranderingen ondergaan en verder vrij statisch zijn. Het Pro pakket is geschikt voor dynamische websites waar vaak content aan toegevoegd wordt.

Helemaal geen zorgen meer? Kies dan voor een strippenkaart waarmee je van te voren alle werkzaamheden aan jouw bestaande site inkoopt tegen een gunstig tarief.

Basis

175,-jaarlijks
 • Maandelijks:
 • Back-up
 • Updates van WordPress, thema en plug-ins

Pro

250,-jaarlijks
 • Maandelijks:
 • Back-up
 • Updates van WordPress, thema en plug-ins
 • Beveiliging (Spam, malware etc.)
 • Optimalisatie afbeeldingen / database
 • controle dode links

Strippenkaart

600,-jaarlijks
 • Maandelijks:
 • 10 uur vooraf ingekocht tegen voordelig tarief
 • zelfde als Pro, maar uitgebreid met:
 • wijzingen aan website
 • eventuele SEO

Meer over de Strippenkaart

Alle voorkomende werkzaamheden aan een bestaande website tegen een voordelig tarief vooraf ingekocht. Saldo resterende uren zijn opvraagbaar. Maandelijkse back-up, updates en optimalisaties worden voor je verzorgd. Wijzigingen aan de website worden hiermee dus ook uitgevoerd.

Uren zijn na afloop van contract niet te nemen naar het volgende jaar.  1 maand voor afloop van de termijn om je uren in te zetten ontvang je een aanbod voor een nieuwe strippenkaart. Je bent dan vrij om hier gebruik van te maken of misschien te kiezen voor een WordPress onderhoudscontract. Designwerkzaamheden voor een nieuwe website vallen niet onder uren van een strippenkaart.

Elk abonnement en de strippenkaart wordt aangegaan voor de duur van 1 jaar. De opzegtermijn is 2 maanden. Abonnementen worden automatisch verlengd. Prijzen zijn exclusief 21% BTW en dienen bij aanvang van het contract betaald te worden. Het jaar gaat in op de dag van facturatie.

 

Liever zelf je website onderhouden?

Geen probleem natuurlijk. Ik zorg dat je een beheerdersaccount in WordPress krijgt en al het onderhoud zelf kan uitvoeren. Gaat er iets mis en heb je hulp nodig? Dan voer ik de eventuele herstelwerkzaamheden uit op basis van nacalculatie tegen mijn reguliere tarief van € 70,00. Dit tarief geldt ook voor algemene werkzaamheden aan jouw website, zoals ik die op verzoek voor je uitvoer. De onderhoudscontracten zijn van toepassing op het onderhoud van de software zelf.

Op alle diensten van Kriston Webdesign zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing, die je hier kunt lezen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Bij het afsluiten van een WordPress onderhoudscontract of strippenkaart ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Vragen?

Heb je vragen over de mogelijkheden van een WordPress onderhoudscontract? Gebruik onderstaand formulier en ik kom er bij je op terug!