Marco Pasman: Ontwikkeling nieuwe website

Afgelopen week is de vernieuwde website van Marco Pasman; Vlees- en streekproducten gelanceerd. De oude website was verouderd en het aanpassen van informatie was niet erg gebruiksvriendelijk. Dit had tot gevolg dat er regelmatig verouderde content op de site stond, dat is natuurlijk niet wenselijk. Nadat de wensen voor de nieuwe website in kaart waren gebracht is een responsive ontwerp gemaakt. Zoals vaker aangegeven op deze website, moet een website tegenwoordig responsive zijn, zodat deze ook goed op tablets en smartphones te gebruiken is. Ook voor de ranking bij zoekmachines is dit een belangrijk onderdeel.

De nieuwe website kan beheert worden via WordPress, een eenvoudig aan te leren Content Management Systeem. WordPress ziet er niet heel anders uit dan een doorsnee tekstverwerker zoals Microsoft Word. Dit zorgt voor een stukje herkenning, waardoor de klant gemakkelijk wijzigingen aan de website kan doorvoeren.

Slager Marco Pasman website(Screenshot vervolgpagina)

 

Marco Pasman Vlees- en streekproducten

Marco Pasman vlees- en streekproducten in Harfsen biedt een uitgebreid assortiment aan ambachtelijke vleesproducten. Marco Pasman heeft vele jaren ervaring in het slagersvak. Zijn naegelholt en rookworst werd in 2009 bekroond met het predicaat Goudkwaliteit. Naast de slagerij staat hij doordeweeks op diverse markten in de omgeving.

Het Rund en Varkensvlees van Marco Pasman komt uitsluitend van Hollandse bodem. De runderen worden in Nieuw-Heeten geslacht en zijn vaarzen in de leeftijd van 2,5 a 3 jaar. Het vlees is licht geaderd, wat de malsheid en smaak ten goede komt. Al het vlees is traceerbaar, van Boer tot consument door middel van Batchnummers. De varkens worden in Apeldoorn geslacht en worden gekwalificeerd. Op deze manier verkopen ze een eerlijk en betrouwbaar product. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Bekijk de nieuwe website.

Ook een nieuwe website nodig?

Wilt u ook een nieuwe responsive website laten maken, maar weet u niet waar te beginnen? Neem dan gerust contact met me op! Naast de ontwikkeling van de website, zorg ik er ook voor dat deze goed gevonden wordt bij zoekmachines.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *