Nieuwe website voor De Installatie Consultant

Afgelopen week heb ik weer een leuk project afgerond. Via ZZP Zutphen kwam ik in Contact met Jako Koel van De Installatie Consultant. Jako had een bestaande website die hij graag wilde vernieuwen. De oude website voldeed niet meer aan de eisen van nu, tijd voor een make-over dus!

Het doel van de website was om kort en bondig te informeren over de diensten van de Installatie Consultant. Het portfolio moest gevuld worden met projecten, zodat potentiële opdrachtgevers een goede indruk krijgen van de werkzaamheden van De Installatie Consultant.

Via WordPress is een responsive website ontwikkeld die soepel werkt op zowel desktop computers, als op mobiele telefoons en tablets.

Website De Installatie Consulant - Kriston Webdesign

Over De Installatie Consultant

De Installatie Consultant helpt opdrachtgevers om een oplossing te vinden voor engineeringsvraagstukken. Dat kan op projectbasis of ad interim. Jako heeft na zijn opleiding HTS Werktuigbouwkunde vele jaren ervaring opgedaan in de energie- en installatiebranche. Door de opgedane ervaring kan hij goed overweg met abstracte maar ook heel concrete installatietechnische vraagstukken die opdrachtgevers hebben.

Voor meer informatie, bekijk de website van De Installatie Consultant: www.installatie-consultant.nl.

Ook toe aan een make-over van je website?

Als je ook een website hebt die alweer wat jaartjes meegaat en ondertussen toe is aan een make-over. Dan ben ik je natuurlijk graag van dienst. Samen kijken we naar de wensen, die we vervolgens vertalen naar een online oplossing. Daarbij ga ik uit van gebruikersgemak en eenvoud. Zo moet het voor gebruikers van de website eenvoudig zijn om informatie te vinden. Daarnaast wilt u als eigenaar van de website zelf wijzigingen aan de site uit kunnen voeren. Geen tijd voor onderhoud aan uw website? Geen probleem, met uw input zorg ik ervoor dat de website altijd up-to-date is, zodat u zich bezig kan houden met andere zaken.

Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden door te nemen.