Zoek jij een webdesigner uit Zutphen die een website voor je kan ontwikkelen? Of heb je een WordPress website, maar lukt het maar niet om dingen aan te passen? Ik ben je graag van dienst! Functionaliteit en overzichtelijkheid staan centraal, met een uitstraling die past bij jouw bedrijf.  Vaak hebben ondernemers al een logo laten maken, daar pas ik mijn ontwerp dan op aan. Of misschien heb je nog een logo nodig? Ook dat gaan we regelen! 

Na oplevering kun je zelf aan de slag met de website via je eigen WordPress account. WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Het systeem is overzichtelijk en prettig in gebruik.  Wil je liever dat ik zorg dat jouw WordPress website up to date blijft? Door middel van een onderhoudscontract heb je er zelf geen omkijken meer naar!

Responsive Webdesign

Tegenwoordig kun je niet meer zonder een responsive design van websites. Een responsive design zorgt ervoor dat de website prima te gebruiken is op een vaste computer, maar ook op een tablet en mobiele telefoon. Naast dat dit prettig is voor gebruikers, is het ook een zogenoemde ‘rankingfactor’ van zoekmachines, waardoor het bijdraagt aan vindbaarheid van jouw website.

Webdesign en Zoekmachine Optimalisatie

Naast webdesign gaat er tijdens de ontwikkeling van je website, ook aandacht uit naar zoekmachine optimalisatie (kortweg SEO). Dit zorgt ervoor dat zoekmachines zoals Google en Bing, de website goed kunnen vinden en jouw doelgroep hierdoor de website gemakkelijk weet te bereiken. Veel van de werkzaamheden voer ik standaard bij elke website uit, zodat de site in Google gevonden kan worden. Indien wenselijk gaan we daarna verder met de vervolgstappen van Zoekmachine Optimalisatie.

Onderhoud website

Heb jij al een website, maar ontbreekt het aan tijd, middelen of kennis om de website up-to-date te houden? Kriston Webdesign zorgt ervoor dat jouw website altijd actueel is. In overleg is veel mogelijk om de website actueel te houden, helemaal afgestemd op jouw wensen! Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Vragen?

Heb je vragen over de mogelijkheden voor jouw website? Gebruik onderstaand formulier en ik kom er bij je op terug!