Website Plek voor jouw verhaal – systemisch coaching

Afgelopen maand ging de website van Systemisch Coach Douwe Jan Post online. De website van zijn bedrijf “Plek voor jouw verhaal”, moest eenvoudig in gebruik zijn en een goed beeld geven van de diensten die aangeboden worden. Het ontwerp moest rustig zijn, zodat de aandacht naar de teksten gaat, zonder al teveel afleiding. Het logo werd gemaakt door Minnemaakt, waardoor het vervolgens voor mij gemakkelijk werd om de gekozen huisstijl aan te houden en te vertalen naar een online visitekaartje.

Vanzelfsprekend moet de website ook goed functioneren op mobiele apparaten. Ook deze website is daarom weer gebouwd met behulp van WordPress. Hierdoor kan Douwe Jan zelf aan de slag met de website. Zo kan hij nieuwe pagina’s plaatsen, foto’s en linkjes toevoegen of nieuwsberichten schrijven. Met een uitstraling die lijkt op een tekstverwerker werkt WordPress gemakkelijk en leren klanten er snel mee om te gaan.

Plek voor jouw verhaal - Systemisch Coach Douwe Jan Post
De homepage van Plek voor jouw verhaal

 

Over Plek voor jouw verhaal

Als systemisch coach houdt Douwe Jan Post zich vanuit zijn werkplek in Zutphen bezig met persoonlijke en professionele ontwikkeling.  Jij kunt bij Plek voor jouw verhaal terecht met essentiële leervragen. Denk aan vragen rondom je privéleven, je werk, relatie of bijvoorbeeld een vraag over onverklaarbare lichamelijke klachten of gevoelens. Ieder mens heeft een uniek verhaal en geschiedenis. Dit vraagt om een persoonlijke individuele aanpak, waarbij een open, direct en betrokken begeleiding centraal staat.

Voor meer informatie, zie: www.plekvoorjouwverhaal.nl 

Plek voor jouw verhaal
Systemisch coach Douwe Jan Post
06-83308707
douwejan@plekvoorjouwverhaal.nl

Bezoekadres
IJsselkade 8
7201 HB Zutphen

Ook een WordPress website nodig?

Ben je net als Plek voor jouw verhaal uit Zutphen op zoek naar een responsive webdesign via WordPress? Neem gerust vrijblijvend contact met me op en ik licht graag de mogelijkheden toe! Voor meer voorbeelden van gemaakte WordPress websites kun je kijken op mijn Portfolio pagina.