Social Media

Veel (kleinere) bedrijven zijn nog niet actief op social media platforms zoals Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest en Twitter. Een veelgehoorde opmerking is dat men het nut van social media niet ziet en er geen tijd voor heeft of wil vrijmaken. Dat is zonde, want deze wijze van interactiviteit met uw klanten is juist helemaal van nu! Deze platforms bieden een goede manier om binding met de klant te houden en in gesprek te blijven over uw producten of diensten. Tevens bieden de social media kanalen mogelijkheden om je toekomstige klanten te benaderen en jouw marktpositie te vergroten, zonder dat u hier uren per week mee bezig hoeft te zijn.

Social Media Advies Zutphen - Thomas Culinair

Ben je benieuwd wat kanalen zoals Facebook, Instagram en Pinterest voor je bedrijf kunnen betekenen? En hoe je hier handig gebruik van kunt maken? Kriston Webdesign informeert je graag over de mogelijkheden. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, Pinterest of Twitter.  Ook kun je bij mij terecht voor het opzetten en onderhouden van uw Social Media kanalen!

Kijk ook gerust eens op de facebookpagina van Kriston Webdesign en/of volg Kriston Webdesign op Twitter.

Vragen over social media?

Gebruik het contactformulier om hulp te vragen bij het inrichten van je Facebookpagina of om te onderzoeken welke hashtags je nu toch allemaal moet gebruiken. Ik ben je graag van dienst!