Sensa schoonheidssalon: Vernieuwen website

Sensa schoonheidssalon heeft mij enige tijd geleden benaderd om de bestaande website te vernieuwen. In eerste instantie zou het werk bestaan uit het updaten van de informatie, aangezien de schoonheidssalon uit Didam naar Zutphen (De Hoven) zou verhuizen.

Vernieuwing en Zoekmachine Optimalisatie website

Gaandeweg het gesprek bleek het toch handiger om een Content Management Systeem aan de site te koppelen, zodat men zelf de site kan beheren om bijvoorbeeld prijzen of openingstijden aan te passen. Ook bestond de wens om het design wat te vernieuwen, overeenkomstig met de frisse kleuren van de nieuwe salon. Ook de vindbaarheid van de website bij zoekmachines wordt aangepakt, zodat (toekomstige) klanten de website goed weten te vinden.

Sensa Schoonheidssalon Zutphen
Sensa schoonheidssalon Zutphen screenshot

Sensa schoonheidssalon

Bij Sensa schoonheidssalon in Zutphen kun je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen, maar ook voor de make-up voor bruiloften en feesten.  Van te voren wordt besproken welke behandeling het beste aansluit bij jouw wensen. Vervolgens wordt een huidanalyse gemaakt. Naar aanleiding hiervan wordt de keuze van de producten die gebruikt worden tijdens de behandeling, bepaald.

 

De vernieuwde website staat inmiddels online en is voorzien van alle actuele informatie, zodat Sensa schoonheidssalon per 1 september een goede start kon maken in Zutphen. Om de opening in Zutphen te vieren heeft de salon een leuke kortingsactie in de maanden september en oktober.

Sensa schoonheidssalon
Achterhoven 117
7205 AL Zutphen
Tel. 06 – 275 274 71

info@sensa-schoonheidssalon.nl
www.sensa-schoonheidssalon.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *