Responsive website Stark uit Deil

Nog voor het einde van 2013 is de nieuwe website van Stark Technische Bouwelementen uit Deil online gegaan. De bestaande website van Stark voldeed niet echt meer aan de hedendaagse eisen. Tegenwoordig is het belangrijk dat websites naast desktops en laptops ook op verschillende mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets te bekijken zijn. De opdracht was om een website te ontwikkelen die in elke browser en op elk apparaat goed te gebruiken is. Daarnaast wilde Stark dat hun producten mooier op de site weergegeven zouden worden, door het gebruik van grote foto’s.

Er is gekozen om de website te ontwikkelen met WordPress, zodat de medewerkers van Stark via dit Content Management Systeem gemakkelijk nieuwe berichten, pagina’s en foto’s toe kunnen voegen. Het ontwikkelde ontwerp voor de website is “responsive”, dat wil zeggen dat de layout van de website aangepast wordt aan de grootte van het gebruikte scherm. Hierdoor is de site goed te bekijken met mobiele apparaten, doordat sommige elementen van de site onder elkaar, in plaats van naast elkaar, weergegeven worden bij kleinere beeldschermen.

Printscreen responsive website Stark

Stark Technische Bouwelementen

Stark Technische Bouwelementen is actief op het gebied van geveltechniek. Voor woning- en utiliteitsbouw worden met name aluminium geïsoleerde dakgoten, aluminium geïsoleerde luifels en aluminium geïsoleerde raamkaders ontwikkeld en geproduceerd. Vanuit het centraal gelegen kantoor in Deil is Stark in het hele land actief met het ontwikkelen, produceren en leveren van aluminium geïsoleerde dakgoten voor architecten, bouwbedrijven en woningcorporaties.

Bezoek de website (bekijk het ook eens via een mobiel apparaat) via: www.starktb.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *