Portfolio Kriston Webdesign

De klanten van Kriston Webdesign zijn actief in verschillende branches. Hieronder vindt u een kleine impressie van opdrachten die ik recent heb uitgevoerd. Klik op de linkjes om de betreffende websites te bezoeken.

Website Feeling Fitt WarnsveldOntwikkeling WordPress website

Voor Feeling Fitt uit Warnsveld heb ik WordPress website mogen ontwikkelen. Voedingscoach Merlijne Opstal houdt zich bezig met voedingsadviezen en geeft daarnaast les in Bootcamp en Winterzwemmen.
Website Feeling Fitt

 

 


Website De Traiteur Gorssel - Kriston WebdesignOntwikkeling WordPress website

Voor De Traiteur Gorssel heb een logo ontworpen, een cadeaubon gemaakt en tenslotte een responsive WordPress website mogen ontwikkelen. Op de website krijg je een goed beeld van wat er, naast groente en fruit, allemaal nog meer verkrijgbaar is bij De Traiteur Gorssel.
Website De Traiteur Gorssel

 

 


 

 

 

Boomverzorger Zutphen - Rienk Buitengewoon ActiefOntwikkeling WordPress website

Voor Rienk Buitengewoon Actief uit Wicmond heb ik een website in WordPress gemaakt. Bij Rienk kun je terecht voor boomverzorging in de regio Zutphen, Warnsveld en Lochem. Ook voor onderhoud aan de tuin kun je bij Rienk terecht.
Website Rienk Buitengewoon Actief

 

 


 

Vernieuwen website WordPress Zoo ConsultantsOntwikkeling WordPress website

Voor Zoo Consultants uit Warnsveld heb ik een website in WordPress gemaakt. De oude had ik een paar jaar geleden ook gemaakt, de nieuwe (tweetalige) website is in WordPress ontwikkeld. Zoo Consultants is een specifiek consultancybureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen van verrassende natuurbelevingen en vernieuwende dierenparken.
Website Zoo Consultants

 

 

Webdesign WordPress website - Bakkerij Bosgoed HeetenOntwikkeling WordPress website

Voor Bakkerij Bosgoed uit Heeten heb ik een responsive WordPress website mogen ontwikkelen. Naast algemene productinformatie is er ook ruimte voor historie en zal tevens een bestelmodule toegevoegd worden.
Website Bakkerij Bosgoed

 

 


 

Facebook Go Ahead EaglesRedacteur en advies Social Media Go Ahead Eagles

Advies over de inzet van de Social Media kanalen van Go Ahead Eagles. Redacteur van de Facebook- en Snapchat accounts.
Facebook Go Ahead Eagles

 

 

 


 

Toffel Interieuradvies EpseWordPress Toffel Interieuradvies

Ontwikkeling van een WordPress website voor Toffel Interieuradvies uit Epse. Bij Toffel Interieuradvies kun je o.a terecht voor interieuradvies, interieurontwerp en verhuisbegeleiding.
Website Toffel Interieuradvies

 

 

 

 


 

Kinderdagverblijf Zutphen - MadeliefWordPress website KDV Madelief

Ontwikkeling van een WordPress website voor kinderdagverblijf Madelief uit Almen. Daarnaast heb ik Zoekmachine Optimalisatie (SEO) uitgevoerd.
Website KDV Madelief

 

 

 


 

minnemaakt-vormgever-zutphenResponsive One Page website Minnemaakt

Voor vormgever Jasmijn Minnema uit Zutphen heb ik een responsive, one page WordPress website ontwikkeld. Bij haar bedrijf Minnemaakt kun je terecht voor ontwerp, vormgeving en drukwerk.
Website Minnemaakt

 

 

 


 

marco-pasman-websiteResponsive website Marco Pasman

Voor Marco Pasman Vlees- en streekproducten uit Harfsen, heb ik een responsive website ontwikkeld. De website kan zelf beheert worden door het CMS van WordPress.
Website Marco Pasman

 

 


 

 

metalin-websiteMetalin

Ontwikkeling van een responsive WordPress website voor Metalin uit Holten, een fabrikant van kantoor- en bedrijfsmeubelen. Metalin is een zelfstandig functionerende onderneming met circa 40 jaar kennis op het gebied van plaatstaal-, oppervlakte- en kunststofbewerkingen.
www.metalin.nl

 


 

holland-goot-dakgotenHolland Goot

Ontwikkeling van een responsive WordPress website voor Holland Goot uit Deil, Gelderland. Holland Goot is actief met het fabriceren, leveren en monteren van naadloze aluminium dakgoten. Maatwerk is hierbij het sleutelwoord. Doordat de gewenste dakgoot ter plekke wordt ingemeten en direct geproduceerd levert Holland Goot altijd een perfect passende dakgoot.
www.hollandgoot.nl

 


 

wildpark-gasselteWildpark Gasselte 

Ontwikkeling van een responsive WordPress website voor Wildpark Gasselte. Dieren als wolven, reeën, wilde zwijnen, wisenten en dassen zouden tot de eerste bewoners van het nieuwe wildpark in Drenthe gaan behoren, uiteindelijk is het project niet doorgegaan.

 


 

 

sensa-schoonheidssalon-zutphenSensa Schoonheidssalon Zutphen

Vernieuwing van de website en Zoekmachine Optimalisatie (SEO) in verband met verhuizing van de schoonheidssalon van Didam naar Zutphen. Bij Sensa Schoonheidssalon in Zutphen kun je terecht voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen, maar ook voor de make-up voor bruiloften en feesten.
www.sensa-schoonheidssalon.nl

 


 

 

stark-technische-bouwelementenStark Technische Bouwelementen

Ontwikkeling van een responsive WordPress website en het opmaken/versturen van e-mailings voor Stark Technische Bouwelementen uit Deil. Stark Technische Bouwelementen is actief op het gebied van geveltechniek. Voor woning- en utiliteitsbouw worden met name aluminium geïsoleerde dakgoten, aluminium geïsoleerde luifels en aluminium geïsoleerde raamkaders ontwikkeld en geproduceerd. www.starktb.nl.


 

 

lammers-verhuizingen-transportenLammers Verhuizingen

Ontwikkeling en onderhoud website van verhuisbedrijf Lammers Verhuizingen en Transporten uit Zutphen. www.lammersverhuizingen.nl

Overige Werkzaamheden

Hieronder vind u enkele klanten waar Kriston Webdesign overige werkzaamheden voor heeft uitgevoerd zoals zoekmachine optimalisatie, onderhoud van bestaande websites of het ontwikkelen en versturen van e-mailings.

Loretello vakantievilla, Italië
Gewoon Dirk Houtbewerking, Deventer
International Bear Foundation
Leermotivatie, Zutphen
Aqua Zoo Friesland, Leeuwarden
Zoo Parc Overloon, Overloon