Project Description

Na de vakantieperiode ben ik weer lekker bezig om klanten aan een nieuwe WordPress website te helpen. Zo ging deze week de website van PuurGemak Administratie online. Het doel van de website is om kort en bondig te laten zien waar PuurGemak adminstratie voor staat. De wens was daarnaast ook om een “one page website” te maken, zodat alle info direct beschikbaar is.

Voor websites waar niet heel veel inhoud op komt te staan, is dit een prima manier om je bedrijf te presenteren. Voor websites met meer informatie, wordt het al snel onoverzichtelijk of wordt het een hele lange ‘one page website’ en dat zorgt al snel voor onoverzichtelijkheid. Dan is het een betere keus om de informatie te verspreiden over meerdere pagina’s.

PuurGemak administratie - Boekhouder Zutphen

De WordPress website van PuurGemak Adminstratie

Over PuurGemak Administratie

PuurGemak Administratie is de professionele en betaalbare partner waar u op kunt vertrouwen voor uw boekhouding en administratie. Zij zijn gericht op één type ondernemer (de ZZP’er) en bovendien eerlijk geprijsd. Nagenoeg alle diensten zijn digitaal. Van offerte tot de persoonlijke kennismaking en van inschrijving tot en met het verwerken van uw administratie. Dit houdt de kosten zo laag mogelijk en de efficiëntie hoog.

Diensten voor ZZP’ers

 1. Financiële administratie
  Zoals inkoop- en verkoopfacturen en banktransacties. Of het verwerken van jouw administratie, zodat je er zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt.
 2. Omzetbelasting
  Als ondernemer moet je de omzetbelasting afdragen over de producten of diensten die u verkoopt, dit wordt meestal per kwartaal afgedragen.
 3. Jaarrekening / jaarverslag
  De jaarrekening is het eindproduct van de financiële administratie. je krijgt hiermee inzicht in financiële stromen, winsten en verliezen. Hét uitgangspunt voor nieuwe doelen en actiepunten.
 4. Inkomstenbelasting (IB aangifte)
  De aangifte voor de inkomstenbelasting is voor iedereen persoonlijk en afhankelijk van jouw privé situatie. De meeste ZZP’ers besteden deze belastingaangifte uit. Maak gebruik de vakkennis over belastingvoordelen die jou geld kunnen besparen.

PuurGemak Administratie
Postbus 4154
7200 BD Zutphen
info@puurgemak.com
06-25248601

Bezoek voor meer informatie de website van PuurGemak Administratie via: www.puurgemak.com 

 

Ook een WordPress website laten maken of vernieuwen?

Met WordPress kunnen gebruikers indien wenselijk zelf de website beheren. Je kunt zelf eenvoudig nieuwe pagina’s toevoegen of bestaande pagina’s wijzigen. Gebruikers zijn snel wegwijs gemaakt in het CMS systeem, doordat de uitstraling aardig overeenkomt met die van tekstverwerkers.

Op zoek naar een webdesigner die een WordPress website voor je kan ontwikkelen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op en ik licht graag de mogelijkheden toe!