Project Description

Voor vakantieaccommodatie La Source de Vie in Frankrijk, mocht ik een WordPress website ontwikkelen. De website moet natuurlijk een middel zijn om potentiele gasten te informeren over alle faciliteiten van de accommodatie. Daarnaast kunnen bezoekers via de website een vakantie boeken. Omdat de website uit veel informatie bestaat is er ook aandacht geschonken aan de snelheid van de website. Websites die lang nodig hebben om te laden kunnen bezoekers afschrikken en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.

La Source de Vie - Cantal Frankrijk

Homepage La Source de Vie

Over La Source de Vie

La Source de Vie ligt in Faverolles (vlakbij Saint Flour) midden in de prachtige natuur van de Cantal in het Zuiden van de Auvergne. Een heerlijke plek voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. De Cantal is een uitdagend natuurgebied met 80 uitgedoofde vulkanen, dat zich perfect leent voor wandelen, mountainbiken, wielrennen of paardrijden.

Het gebied is uitermate geschikt voor zowel korte als lange wandelingen en heeft een aansluiting op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. De vakantieaccommodatie beschikt over een een mini camping met 6 ruime plekken en een off grid kampeerplek. Ook kun je verblijven in de comfortabele gîte, vroeger een authentiek Auvergnats bakkershuisje, maar nu omgetoverd tot romantische gîte voor 2 personen. Voor meer informatie, zie https://lasourcedevie.nl.

La Source de Vie
2 Pouzols
15320 Val-d’Arcomie
Frankrijk

info@lasourcedevie.nl
(+33) 0787 860 595

 

Ook een WordPress nodig?

Heb jij net als deze vakantieaccommodatie behoefte aan een nieuwe WordPress website? Met dit systeem kunnen gebruikers indien wenselijk zelf de website beheren. Je kunt zelf eenvoudig nieuwe pagina’s toevoegen of bestaande pagina’s wijzigen. Gebruikers zijn snel wegwijs gemaakt in het CMS systeem, doordat de uitstraling aardig overeenkomt met die van tekstverwerkers.

Op zoek naar een webdesigner die een WordPress website voor je kan ontwikkelen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op en ik licht graag de mogelijkheden toe!