Project Description

Voor CrossFit Human Power Zutphen mocht ik de website vernieuwen. De uitstraling van de oude website was niet meer van deze tijd en het onderhouden was niet altijd even praktisch. Vanzelfsprekend moest de nieuwe website ook op mobiele telefoons en tablets prima te gebruiken zijn.

WordPress website eisen

De wensen voor deze WordPress website waren dat het een overzichtelijk geheel moest worden, waar bezoekers snel de weg weten te vinden. Naast een stukje algemene informatie over CrossFit en de sportschool in Zutphen, is de uitstraling ook belangrijk. Er moest een stoere, wat industriële sfeer neergezet worden. Door het gebruik van zwart en strakke, grote koptitels is dat goed gelukt. Omdat CrossFit Human Power Zutphen ook erg actief is op Social Media, moesten de updates van Instagram ook op een mooie manier te zien zijn.

Website maken in Zutphen voor CrossFit Human Power

Over CrossFit Human Power Zutphen

CrossFit Zutphen willen jou en anderen helpen je fitheid te vergroten, plezier te ervaren in het bewegen en uitdagingen te overwinnen. Dat doen ze enerzijds door gezamenlijk te bewegen, anderzijds door mensen op te nemen in een gezellige community. Of je nou een ervaren sporter bent of een beginner, iedereen is welkom om op zijn of haar niveau mee te doen. CrossFit Zutphen biedt verschillende programma’s aan zoals Basic CrossFit, Strongman, Weightlifting en een programma voor tieners.
CrossFit Human Power
>Dreef 18b
7202 AG Zutphen
www.crossfithumanpower.nl

Ook een WordPress website laten maken?

Met het CMS-systeem (voluit Content Management Systeem) WordPress kunnen gebruikers indien wenselijk zelf de website beheren. Je kunt zelf eenvoudig nieuwe pagina’s toevoegen of bestaande pagina’s wijzigen. Gebruikers zijn snel wegwijs gemaakt in het CMS systeem, doordat de uitstraling overeenkomt met die van tekstverwerkers zoals Microsoft Word.

Op zoek naar een webdesigner die een WordPress website voor je kan ontwikkelen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op en ik licht graag de mogelijkheden toe!