Project Description

Voor persoonlijke coach- en begeleider Francoise Villerius mocht ik een WordPress website ontwikkkelen.  Met haar onderneming Krachtstroom coaching en begeleiding helpt ze mensen die zich niet meer goed voelen op het werk, in een relatie of zichzelf.

De wens was om een eenvoudige, overzichtelijke website te ontwikkelen die natuurlijk ook goed gebruikt kan worden op telefoons en tablets. Een logo met warme kleuren werd gemaakt en de website moest hier op aansluiten.  Naast de ontwikkeling van de website werd ook een domeinaam + hostingpakket ingericht.

KrachtStroom coaching en begeleiding Almen

Over Krachtstroom Coaching en begeleiding

Ieder mens ervaart in het leven weleens momenten waarop je niet weet welke keus te maken of welke richting te gaan. Heb je behoefte om, in een rustige omgeving, te praten over je werk, je relatie, dilemma’s, keuzes die je moet maken of over jezelf, met iemand die echt luistert.  Voel jij je soms moe of lusteloos of heb je weinig energie, reageer je soms te emotioneel op bepaalde situaties of heb je het gevoel de controle kwijt te zijn. Wil je de energie weer voelen stromen en begrijpen wat de oorzaak kan zijn van bepaald gedrag en het daardoor mogelijk te veranderen. 

Wil je zin en betekenis geven aan jouw leven, wil je een sterk vertrouwen in jezelf krijgen en de lef hebben om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven en de keuzes die je hebt gemaakt hebt of die je nog wilt maken. 

Tijdens de werkzaamheden maakt Francoise gebruik van diverse coach methodes, zoals

  • Familieopstellingen
  • Holistische coaching
  • Spiegelcoaching
  • Regressie
  • Wandelcoaching

KrachtStroom coaching en begeleiding
Francoise Villerius
Hulzerdijk 3
7218 NM Almen

info@krachtstroomcoaching.nl
www.krachtstroomcoaching.nl
06-20512323

 

Ook een WordPress website laten maken?

Met het CMS-systeem WordPress kunnen gebruikers indien wenselijk zelf de website beheren. Je kunt zelf eenvoudig nieuwe pagina’s toevoegen of bestaande pagina’s wijzigen. Gebruikers zijn snel wegwijs gemaakt in het CMS systeem, doordat de uitstraling aardig overeenkomt met die van tekstverwerkers.

Op zoek naar een webdesigner die een WordPress website voor je kan ontwikkelen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op en ik licht graag de mogelijkheden toe!