Project Description

Voor vakschilder Harry Wesseldijk uit Gorssel mocht ik een nieuwe website ontwikkelen. Door enkele veranderingen in de bedrijfsactiviteiten en een wijziging van de bedrijfsnaam werd al een nieuw logo gemaakt. De voorgaande website was al wat verouderd en dus was dit een goed moment om met een fris design aan de slag te gaan.

Ellen van Sjeep Vormgeving had al een nieuwe huisstijl voor HW Harry Wesseldijk gemaakt en benaderde mij voor de realisatie van de website. Ellen had al een ontwerp gemaakt, wat ik vervolgens heb gerealiseerd tot een WordPress website.  Zoals vermeld is deze website ook weer ontwikkeld met behulp van WordPress. Met dit Content Management Systeem kunnen klanten eventueel zelf aan de slag met de website. Men kan bijvoorbeeld nieuwsberichten toevoegen of wijzigingen aan pagina’s doorvoeren.

Harry Wesselijk - Schilder Gorssel

Over Harry Wesseldijk

Ben je op zoek naar een echte vakschilder in het werkgebied Gorssel en omgeving? Met ruim 30 jaar ervaring zijn de ‘fijne kneepjes’ van het schildersvak wel bekend bij Harry. Voor binnen- en buitenschilderwerk, behangwerk, verftechnisch advies, wanddecoratie of ander reclamewerk kun je Harry Wesseldijk terecht.

Voordat er aan het schilderwerk begonnen kan worden is het belangrijk om de situatie goed te bekijken. Voor een optimaal resultaat is het wellicht noodzakelijk om (gedeeltelijk) hout te vervangen. Een goede voorbehandeling voorkomt bladderende verf. Uiteraard wordt er eerst overlegd wat de werkzaamheden zullen zijn. Het binnenschilderwerk; plafonds, muren, deuren of het verven van een trap behoren ook tot de werkzaamheden. Door gebruik te maken van verf van hoge kwaliteit beleef je hier jarenlang plezier aan.

Voor meer informatie kun je terecht op de website: www.harrywesseldijk.nl

HW HARRY WESSELDIJK

De Bosch 10
7213 TH Gorssel
06-10226191