Project Description

Voor mijn bestaande klant “stichting Erfgoed L.O.V.” heb ik de verouderde website mogen vernieuwen. De oude website was alweer een aantal jaar in gebruik en werd door de toevoeging van veel verschillende content wat onoverzichtelijk. Naast de wens voor een fris en hedendaags ontwerp,  was het belangrijk dat de content overzichtelijker zou worden. Alle inhoud over de Meubelfabriek uit Oosterbeek was onderverdeeld in veel verschillende categorieën. Door de indeling opnieuw te bekijken hebben we een overzichtelijkere indeling kunnen maken. Zoals gebruikelijk is ook deze WordPress website weer prima te gebruiken op verschillende apparaten.

Printscreen Erfgoed L.O.V. website

Printscreen Erfgoed L.O.V. website

 

Voor een stukje ontzorging koos de klant er ook voor om het contentbeheer en onderhoud van de website door mij uit te laten voeren. Met het al bestaande beheer van de hosting en domeinnaam, een mooi totaalpakket.

Naast het vernieuwen van de website bestond de wens om een nieuw logo te laten maken. Daarvoor kon ik Erfgoed L.O.V. weer doorverwijzen naar Sjeep Vormgeving, waar vervolgens een mooi, fris logo werd ontwikkeld met een frisse kleurstelling.

Al met al een hele klus, met een mooi eindresultaat. Deze website kan er weer even tegenaan!

Over stichting Erfgoed L.O.V.

Labor Omnia Vincit (Arbeid overwint alles)  was de idealistische strijdkreet van de in 1910 te Oosterbeek door Gerrit Pelt opgerichte meubelfabriek. Tot de beëindiging van de fabricage in 1935 werd door LOV ambachtelijk meubilair gemaakt, duurzaam, functioneel van vorm en ter verheffing van de arbeider. Vele bekende ontwerpers hebben hun bijdrage geleverd. Denk hierbij aan ontwerpers als F. Spanjaard, H.F. Mertens, J. Crouwel en J.A. van Muntendam.

De Stichting is op 14 december 2017 opgericht door verzamelaars. Met elkaar trachten zij  het erfgoed te behouden door andere verzamelaars en belangstellenden te ontmoeten. Om zodoende ook meer bekendheid aan dit culturele erfgoed te geven.

Voor meer informatie kun je de website bekijken via: www.erfgoedlov.org

Ook een WordPress website laten maken of vernieuwen?

Met WordPress kunnen gebruikers indien wenselijk zelf de website beheren. Je kunt zelf eenvoudig nieuwe pagina’s toevoegen of bestaande pagina’s wijzigen. Gebruikers zijn snel wegwijs gemaakt in het CMS systeem, doordat de uitstraling aardig overeenkomt met die van tekstverwerkers.

Op zoek naar een webdesigner die een WordPress website voor je kan ontwikkelen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op en ik licht graag de mogelijkheden toe!