Project Description

Afgelopen week ging de website van S-Time Distributie online. Zoals je van mij gewend bent, is dit weer een WordPress website geworden met een responsive webdesign. De wens was om een overzichtelijke website te maken welke de luxueze sfeer uitstraalt van de horloges en sieraden uit het assortiment. Naast de standaarpagina’s op de website is een winkelmodule te gebruiken. Daarmee zie je in een oogopslag waar in de buurt een winkel zit die de producten van S-Time in het assortiment heeft.

S-Time Distributie M&M Germany

 

Over S-Time Distributie

S-Time is in 2019 opgericht en distribueert onderscheidende horloges en sieraden op de Nederlandse markt via het merk M&M Germany. Voor iedereen die van iets speciaals houdt, biedt M&M Germany een bijzondere horloge – en sieradencollectie. Strak en duurzaam, met perfecte proporties en exclusieve materialen. De sieraden van M&M Germany zijn uiterste geschikt voor u als het gaat om een bijzonder ontwerp. De sieraden hebben een bijzondere uitstraling die u makkelijk kunt combineren met andere sieraden.

Bij S-Time wordt er veel waarde gehecht aan goede service en flexibiliteit. Naast het leveren van de producten verzorgen ze ook de complete after-sales en denken ze mee over marketingactiviteiten. De wensen en behoefte van de klant staan bij S-Time centraal.

Meer informatie: www.s-time.nl 

 

Ook een WordPress website laten ontwikkelen?

Met WordPress kunnen gebruikers indien wenselijk zelf de website beheren. Je kunt zelf eenvoudig nieuwe pagina’s toevoegen of bestaande pagina’s wijzigen. Gebruikers zijn snel wegwijs gemaakt in het CMS systeem, doordat de uitstraling aardig overeenkomt met die van tekstverwerkers.

Op zoek naar een webdesigner die een WordPress website voor je kan ontwikkelen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op en ik licht graag de mogelijkheden toe!