Project Description

Ik werd benaderd door ProtecTomat om een nieuwe website te onwikkelen. De toenmalige website was al jaren in gebruik en voldeed niet meer aan de eisen van nu. Ik ben aan de slag gegaan om een responsive WordPress design te ontwikkelen. De website moest een moderne uitstraling krijgen, waarbij het assortiment van ProtecTomat logisch en overzichtelijk gepresenteerd moest worden. Daarnaast moet de website natuurlijk ook op mobiele apparaten prima te gebruiken zijn.

Na oplevering van de website kan de klant zelf aan de slag met WordPress om bijvoorbeeld nieuwe producten toe te voegen.

ProtecTomat Zutphen - Kriston Webdesign

Over ProtecTomat

ProtecTomat is importeur van moderne Proline Kassameubelen. Denk hierbij aan lijnkassa’s, zelfscan en zelf-checkouts (SCO), counter en Express kassa’s en de Woodline balie en achterwand oplossingen.  Om kassazone compleet in te kunnen richten levert ProtecTomat ook verkoopautomaten voor de verkoop van diefstal gevoelige artikelen. Voor de verkoop van artikelen zoals rookwaren, prepaid beltegoeden, batterijen, scheermesjes, medicijnen en inktpatronen heeft ProtecTomat oplossingen. Fabrikant Harting Systems is gevestigd in Duitsland.

In 1995 is onder regie van de tabaksgroothandel Spiegelenberg te Zutphen, de verkoop van Smokythek verkoopautomaten voor rookartikelen in het supermarkt- en benzinekanaal gestart. Smokythek is een automaat ter beveiliging van de verkoop van rookartikelen. Harting Systems heeft inmiddels ver over 500.000 machines geproduceerd.

Met de verkoop van de groothandel door Spiegelenberg in 1996 aan Reemtsma kwamen de Smokytheks te vallen onder de supervisie van CTN Nederland. Medio 2002 heeft Spiegelenberg de verkoop van de automaten weer op zich genomen. Onder de naam ProTectomat worden activiteiten voor o.a. Smokytheks uitgevoerd. Inmiddels zijn in nauwe samenwerking met de fabrikant Harting Systems voor verscheidene marktgebieden nieuwe automaten ontwikkeld waarmee diverse diefstalgevoelige artikelen beveiligd kunnen worden.

Voor meer informatie over ProtecTomat kun je de website bekijken via: www.protectomat.nl.

ProtecTomat
Gerritsenweg 1
7202 BP Zutphen

info@protectomat.nl
0575 – 510105

Wil jij een WordPress website?

Ben je net als ProtecTomat op zoek naar een responsive webdesign via WordPress? Neem gerust vrijblijvend contact met me op en ik licht graag de mogelijkheden toe! Voor meer voorbeelden van gemaakte WordPress websites kun je kijken op mijn Portfolio pagina.