Project Description

Voor Klussservice Eefde-Gorssel ben ik gevraagd een nieuwe website te maken. De oude website was in Joomla gebouwd en door de jaren heen verouderd. Ook het onderhoud aan de website was niet heel efficient meer. Het werd dus tijd voor een nieuw, fris ontwerp, passend bij de huidige tijd. Ook de domeinnaam werd verhuist en het hostingpakket overgezet op een nieuwe server.

Ellen van Sjeep Vormgeving had al een nieuw, modern logo gemaakt en ook de bedrijfsbus was voorzien van nieuwe bestickering. Dus qua kleurstellingen hoefde ik niet lang na te denken. Uiteindelijk is het een overzichtelijke website geworden, waar snel duidelijk is dat je bij Klusservice Eefde-Gorssel terecht kan voor diverse klussen in- en rondom het huis.

 

Klusservice Eefde - Gorssel

Over Klusservice Eefde-Gorssel

Klusservice Eefde-Gorssel is opgericht door Hans Reuver en bestaat nu ongeveer 15 jaar. Met  een achtergrond in management en een passie voor verbouwen runt hij een allround klusbedrijf.  De klusservice heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van kleine en grote klussen voor zowel particulieren als bedrijven. Naast schilder-, montage- en timmerwerk kun je er ook  terecht voor installatie- en tegelwerk, zowel bij nieuwe aanleg als bij renovatie.

Ook voor het verbouwen van badkamers en keukens of het aftimmeren/isoleren van zolders zijn ze je graag van dienst. Of misschien wil je de woning laten schilderen of een tuinhuis of veranda laten bouwen. Het kan allemaal! Ze zijn breed gespecialiseerd en we houden van diversiteit, dat houdt het werk leuk en afwisselend.

meer informatie: www.klusservice-eefde-gorssel.nl

Wil jij een WordPress website?

Ben je net als Atenka Paardencoaching op zoek naar een responsive webdesign via WordPress? Neem gerust vrijblijvend contact met me op en ik licht graag de mogelijkheden toe! Voor meer voorbeelden van gemaakte WordPress websites kun je kijken op mijn Portfolio pagina.