Project Description

Voor KDb Architecten uit Zutphen (voorheen Doetinchem) mocht ik afgelopen jaar een responsive WordPress website ontwikkelen.  De website moest eenvoudig en overzichtelijk zijn, zodat bezoekers snel kunnen zien waarvoor de KDb Architecten voor in kunnen schakelen. De uitstraling moest fris zijn, aansluitend bij de reeds gemaakte brochure. Uiteraard is de website ook responsive gemaakt, zodat deze goed wordt weergegeven aan bezoekers die gebruikmaken van een tablet of smartphone. Tegenwoordig kun je niet zonder natuurlijk.

KDb Architecten Zutphen

 

Over KDb Architecten

KDb Architecten is een klein bureau met ervaren medewerkers en vooral werkzaam in het oosten van Nederland. Iedere opdrachtgever is bijzonder en daarmee heeft ieder ontwerp haar eigen architectuur. Bij ontwerpen besteden ze veel aandacht aan duurzaamheid en aan het energiezuinig bouwen.  KDb werkt samen met vele partners in het ontwerp- en bouwproces. Op deze manier komen klanten niet voor verrassingen te staan, zowel wat betreft planning als budget. De gerealiseerde projecten zijn zeer divers: Naast woningen zijn er projecten in de utiliteitsbouw zoals appartementen, productiebedrijven, tandartspraktijken en dergelijke.

Niet alleen in nieuwbouw maar ook verbouwing en herinrichting van bestaande gebouwen naar nieuwe bestemmingen. Voor KDb is maatwerk van groot belang, waarbij elke opdracht met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt verzorgd. Jouw wensen staan centraal waarin, samen met de locatie en de (wettelijke) voorwaarden een op maat gemaakt ontwerp tot stand komt. Ook de vormgeving van de buitenruimte als voortzetting van de woonbeleving binnen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Het (ver)bouwen van een woning is een grote investering, zowel in tijd als geld. Daarom ook hecht KDb Architecten belang aan een persoonlijke aanpak. Elk ontwerp wordt dan ook tot in detail uitgewerkt en via 3-D animaties gevisualiseerd. Ben je benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Bezoek dan de website of neem contact op.

KDb Architecten
Verlengde Ooyerhoekseweg 24
7207 BJ Zutphen
info@kdbarchitecten.nl
0314 35 95 45

website: www.kdbarchitecten.nl