Project Description

Een tijdje geleden alweer ging de vernieuwde website van Fysiotherapie Eefde online. De oude website was gemaakt in Joomla en flink verouderd.  Er was door Ellen van Sjeep Vormgeving al een ontwerp gemaakt. Mij werd gevraagd het ontwerp te vertalen naar een werkende website.  Een leuke opdracht met een mooi resultaat en een prettige samenwerking met Ellen.

Zoals de meeste van de door mij ontwikkelde websites, is deze ook gebouwd met behulp van WordPress. Met dit Content Management Systeem kunnen klanten eventueel zelf aan de slag met de website. Men kan bijvoorbeeld nieuwsberichten toevoegen of wijzigingen aan pagina’s doorvoeren.

Website Fysiotherapie Eefde

Over Fysiotherapie Eefde

De praktijk bestaat uit een team van fysiotherapeuten met diverse specialisaties.  Naast algemene fysiotherapeutische zorg is het team is gespecialiseerd in manuele therapie, kinderfysiotherapie, en oedeemfysiotherapie. Maar ook in sportfysiotherapie, handtherapie en dry needling. Specifieke aandachtsgebieden zijn verder schouderproblematiek, centraal neurologische aandoeningen zoals CVA en parkinson. Ook oncologie, claudicatio intermittens, DM II, COPD, hartrevalidatie, psychosomatische klachten en medical taping zijn aandachtsgebieden.

Sinds 1997 zijn is de praktijk gevestigd in Eefde en sinds 2009 gehuisvest aan de Rustoordlaan. Het gebouw is gedateerd uit 1889 en heeft een grondige verbouwing ondergaan in 2009. Het is modern, ruim opgezet en geeft ruimte aan een professionele oefenzaal.  De praktijk is onderdeel van de geïntegreerde eerstelijns zorg, wat betekent dat ze nauw samenwerken met andere hulpverleners uit de regio. Door deze korte lijntjes kunnen ze de zorg beter afstemmen op de behoeftes van klanten.

Voor meer informatie kun je terecht op de website: www.fysiotherapie-eefde.nl 

Fysiotherapie Eefde
Rustoordlaan 10
7211 AX Eefde

Telefoon: 0575-515655
WhatsApp: 06-20396941
mailadres: info@fysiotherapie-eefde.nl