Project Description

Ellen Koster van Atenka coaching kwam met de vraag of ik haar zou kunnen helpen bij het maken van een website. Als Paardencoach wilde ze een website waar haar diensten overzichtelijk in beeld gebracht werden. Een logo werd ondertussen gemaakt door Minnemaakt, waarna deze als basis diende voor de kleurstelling van de website. Natuurlijk werd er weer een responsive WordPress design gemaakt, zodat de website op elk scherm goed te bekijken is. Ook kan Ellen nadat de site was opgeleverd, zelf aan de slag om teksten en foto’s en dergelijke aan te passen.

 

Atenka Paardencoach Ellen Koster

Over Atenka coaching

Atenka Coaching biedt coaching met behulp van paarden aan. Zowel individuele coachsessies voor volwassenen als kindercoaching en team- of groepscoaching.  De reden waarom klanten gecoacht willen worden kunnen divers zijn:

  • Je kunt tegen zaken aanlopen in je leven waarbij je keer-op-keer jezelf tegenkomt.
  • Er is stress op je werk of je loopt tegen een burn-out aan.
  • Je kunt moeilijk “nee” zeggen.
  • Als je kind tegen problemen aan loopt of wel een extra steuntje in de rug kan gebruiken.
  • Als je meer wilt weten over samenwerking of rolverdeling binnen een team of groep

Maar ook als er geen grote issues spelen in iemands leven spelen en je graag zelfinzicht krijgt, om jezelf verder te kunnen ontwikkelen als mens. Of om met je vriendengroep of familie een leerzaam uitje tussen de paarden te hebben. Paarden reageren niet op je buitenkant. Ze hebben geen vooroordelen. Ze hebben lak aan mooie woorden of uiterlijk vertoon en kijken door al die opsmuk heen. Een paard ziet en ervaart jou zoals je echt bent, van binnen. Hij zal op je binnenkant reageren.

Voor meer informatie, zie de website www.atenka.nl

Wil jij een WordPress website?

Ben je net als Atenka Paardencoaching op zoek naar een responsive webdesign via WordPress? Neem gerust vrijblijvend contact met me op en ik licht graag de mogelijkheden toe! Voor meer voorbeelden van gemaakte WordPress websites kun je kijken op mijn Portfolio pagina.