Thomas Kriston Jansen

De persoon achter Kriston Webdesign is Thomas `Kriston` Jansen. Ik ben geboren in Eefde, maar woonachtig in Zutphen. Hier woon ik samen met Helen, dochter Nina en zoon Bram. Om lekker te ontspannen, trap ik graag een balletje op een niet al te hoog niveau (de winst in de 3e helft is vooral belangrijk) of sta ik lekker te koken. Ook een lekker speciaalbiertje kan ik zeer waarderen. De hobby van het koken en speciaalbier heeft zich zelfs ontwikkeld tot een eigen foodblog: Thomas Culinair.

Ruim 20 jaar ben ik bezig met het maken van websites en internettoepassingen voor diverse doeleinden. Naast hobby hebben ook diverse opleidingen, cursussen en ruime werkervaring bijgedragen aan de ontwikkeling tot een eigen professioneel bedrijf: Kriston Webdesign.

Door persoonlijke interesse rondom alles wat met internet te maken heeft, ben en blijf ik uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wensen van klanten goed worden vertaald naar functionele web-oplossingen. Daarin ligt de grote uitdaging!

Het hoeft niet altijd zo moeilijk!

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten weten waar ik mee bezig ben. Ik vermijd daarom het gebruik van onnodig ingewikkelde termen en leg zaken graag nog eens uit als je het niet begrijpt. De wereld van websites en online marketing bestaat nu eenmaal uit veel technische begrippen. Ik vergelijk het vaak met de wereld van auto’s. Ik heb daar geen kaas van gegeten en snap er weinig van.  Reparaties lijken daardoor al snel heel duur en de eventuele uitleg zegt me vaak niets… Ik hoop dat in mijn werkveld zoveel mogelijk te voorkomen door onnodig gebruik van technische termen te vermijden.

Over het logo van Kriston WebdesignKriston Webdesign - Thomas Jansen

De letters T en J uit het logo staan natuurlijk voor de beginletters van mijn voor- en achternaam, maar waarschijnlijk zie je in eerste instantie de letter W van Web.

Het ‘streepje’ van de T is tevens het driehoekje dat voor actie/aanzetten staat en ‘landt’ in de J. Die uitsparing zorgt voor het puntje op de J. Het beeldmerk visualiseert ook een informatie-overdracht tussen twee personen of een persoon en een beeldscherm. Door gebruik te maken van hoekige vormen krijgt het een stoer, krachtig karakter.

Door gebruik te maken van de kleurencombinatie donkerblauw met ijsblauw/grijs krijgt het een solide uitstraling. Blauw staat voor vertrouwen en stabiliteit. Grijs heeft iets tegenstrijdigs: het is de kleur van het veranderlijke (mist, rook en wolken) maar het wordt ook geassocieerd met bestendigheid en staat voor stabiliteit, elegantie en geborgenheid. Mooi toch?! :)

Vragen over Thomas Jansen?

Heb je vragen over mij of mijn bedrijf Kriston Webdesign? Gebruik onderstaand formulier en ik kom er bij je op terug!