Over Kriston Webdesign

kriston-webdesign-thomas

De persoon achter Kriston Webdesign is Thomas `Kriston` Jansen, geboren in Eefde, maar woonachtig in Zutphen. In de mooie Hanzestad Zutphen woon ik samen met mijn vrouw, dochter en zoon. Als ik niet aan het werk ben, trap ik graag een balletje op een niet al te hoog niveau bij Sportclub Eefde.  Ook sta ik graag lekker te koken in de keuken of buiten bij de barbecue. Deze kookhobby heeft zich zelfs ontwikkeld tot een eigen foodblog: Thomas Culinair.

Al bijna 20 jaar ben ik bezig met het maken van websites en internettoepassingen voor diverse doeleinden. Naast hobby hebben ook diverse opleidingen, cursussen en ruime werkervaring bijgedragen aan mijn kennis rondom online marketing. Hierdoor kreeg ik de mogelijkheid een uit de hand gelopen hobby te ontwikkelen tot mijn eigen professioneel bedrijf: Kriston Webdesign.

Thomas Jansen -> Kriston Webdesign

Sinds 2012 help ik mijn klanten bij ontwikkeling van websites en/of  het onderhoud of vernieuwing van bestaande websites. Daarnaast geef ik  advies over de inzet van Social Media en bied ik hulp bij overige vragen rondom Online Marketing. Denk daarbij aan het beter vindbaar maken van websites bij zoekmachines (kortweg SEO) en het inrichten van een systeem om mailings naar klanten te kunnen sturen.

Door persoonlijke interesse rondom alles wat met internet te maken heeft, ben en blijf ik uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wensen van klanten eenvoudig worden vertaald naar functionele en eigentijdse web-oplossingen. Daarin ligt de grote uitdaging!