Responsive One Page website Minnemaakt

Vandaag is weer een nieuw project opgeleverd, namelijk de website van Minnemaakt:  www.minnemaakt.nl. De opdracht was om een gemaakt ontwerp te vertalen naar een website. Samen met de vormgever is het gelukt om een moderne, overzichtelijke website te ontwikkelen. De website is een “one-page” website, dat wil zeggen dat alle informatie op een pagina te vinden is.  Als bezoekers door de website scrollen, scrollt het menu mee in het beeld. Hierdoor kunnen bezoekers altijd navigeren naar andere gedeeltes op de pagina’s.

Natuurlijk is de website ook weer Responsive gemaakt, zodat het ook op diverse apparaten zoals smartphones en tablets prima te gebruiken is.  Net zoals de meeste websites die ik ontwikkel, is deze ook weer gebouwd met WordPress; een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem.

minnemaakt-zutphen
Screenshot website Minnemaakt

Minnemaakt

Minnemaakt is het bedrijf van grafisch ontwerper Jasmijn Minnema uit Zutphen. Bij Minnemaakt kun je terecht voor het ontwikkelen van logo’s en huisstijlen voor bedrijven, producten en instanties. Daarnaast kan een gemaakte huisstijl vertaald worden naar een duidelijke boodschap op bijvoorbeeld flyers, magazines of belettering. Naast grafisch ontwerp kan Minnemaakt je ook van dienst zijn als het gaat om uiteenlopende soorten drukwerk. Minnemaakt helpt je graag bij het creëren en realiseren van het door jouw gewenste druk- of printwerk.

 

minnemaakt-vormgever-zutphen
Screenshot website Minnemaakt

 

Ook een responsive one-page website?

Wilt u ook een nieuwe one-page, responsive WordPress website? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op! Naast de ontwikkeling van de website, zorg ik er desgewenst ook voor dat de website goed gevonden wordt bij zoekmachines.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *