Onderhoud WordPress website

Zoek je iemand voor onderhoud WordPress website? Als je een bestaande WordPress website hebt laten maken, kun je daar zelf waarschijnlijk mee aan de slag. Maar misschien ben je zo druk dat je geen tijd hebt en krijgt de website niet de aandacht die het nodig heeft. Of misschien heb je geen kennis om met WordPress te werken en wil je graag geholpen worden zodat jouw website toch actueel blijft.

Onderhoud WordPress website

Ik help je dan graag om van jouw WordPress website een online succes te maken. Graag stem ik de mogelijkheden met je af. Het is mogelijk om een WordPress onderhoudscontract af te sluiten, zodat ik zorg dat de software van de website actueel blijft. Zo voorkom je dat de site last krijgt van virussen of aanvallen van hackers. Je kunt het eigenlijk vergelijken met de keuring van je auto, daarvan wil je ook dat het geregeld is… toch? 🙂

Daarnaast kan ik ook voor je aan de slag om nieuwsberichten te plaatsen, misschien ook in combinatie met Social Media zoals Facebook of Instagram. Er is van alles mogelijk, helemaal afgestemd op jouw wensen.

Onderhoud WordPress website

WordPress Webdesign en Zoekmachine Optimalisatie

Naast het onderhoud aan bestaande WordPress websites houd ik me ook bezig met de ontwikkeling van nieuwe websites. Als ondernemer wil je dat (potentiële) klanten snel de gewenste informatie kunnen vinden, zonder eindeloos geklik naar vele pagina’s of versnipperde informatie op de website. Korte en bondige teksten op de website helpen hierbij. Indien wenselijk registreer ik ook jouw domeinnaam in combinatie met het juiste hosting-pakket. Hiervoor werkt Kriston Webdesign al geruime tijd samen met een betrouwbare partner, zodat uw website altijd goed bereikbaar is. Deze pakketten staan op je eigen bedrijfsnaam, zodat je altijd eigenaar blijft van de website, domeinnaam en hosting.

Tijdens de ontwikkeling gaat ook aandacht uit naar zoekmachine optimalisatie (kortweg SEO), waardoor zoekmachines zoals Google, jouw website goed kunnen vinden en de doelgroep hierdoor de website weet te bereiken. In overleg wordt een plan voor de website opgesteld, helemaal gericht op jouw specifieke wensen en ideeën.

Meer informatie?

Heb je nog vragen over onderhoud WordPress website? Of wil je eens kennis maken met mij en de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met me op.

Kriston Webdesign
Thomas Jansen
info@kriston.nl
06 – 53 18 90 22