Nieuwe website Kriston Webdesign

Na een periode van hard werken is eindelijk de nieuwe website van Kriston Webdesign online gezet. De vormgeving is op de schop gegaan en ik ben van mening dat de site er nu overzichtelijker en moderner uitziet. De oude website heeft natuurlijk prima dienst gedaan, maar was toe aan een metamorfose. De ontwikkelingen in de wereld van websites staan natuurlijk nooit stil, dus de site moet wel voldoen aan de hedendaagse eisen.

Via het hoofdmenu bekijk je binnen enkele muisklikken mijn diensten, kun je recente projecten bekijken op de pagina portfolio en het laatste nieuws/updates bekijken op mijn blogpagina.

Responsive design

De nieuwe website is Responsive, dat wil zeggen dat de de site zich aanpast naar de grootte van het scherm van de gebruiker. Zo is de weergave van de verschillende elementen op de website anders als je bijvoorbeeld een mobiele telefoon gebruikt in plaats van een laptop. De website is gebouwd met het open-source systeem van WordPress, een van de meest gebruike Content Management Systemen (CMS) van dit moment.

Blog

Ik heb me voorgenomen om ook meer aandacht te besteden aan komende updates van de website, zodat de site actueler is en meer actuele info te vinden is over (lopende) projecten en ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. 

De komende tijd zal ik nog meer afgeronde projecten toevoegen aan mijn portfolio. Mocht u als bezoeker nog tips hebben om de website verder te verbeteren, mail me dan gerust of laat een reactie achter. Alle tips zijn welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *