Vernieuwen website Muziekvereniging Concordia

Afgelopen maand is de vernieuwde website van Muziekvereniging Concordia online gegaan. De afgelopen periode is de muziekvereniging druk geweest om een nieuwe huisstijl te ontwikkelen en is men overgestapt naar Office 365. Bij een nieuwe huisstijl hoort natuurlijk ook een website die past de vernieuwde uitstraling van de muziekvereniging. De opdracht was om een overzichtelijke en moderne website te ontwikkelen, waarbij bezoekers snel bij de gewenste informatie terecht kunnen. De website moet natuurlijk op elk apparaat goed te gebruiken zijn, daarom is ook hier gekozen voor een “responsive webdesign”.

 

Screenshot: website Muziekvereniging Concordia
Screenshot: website Muziekvereniging Concordia

 

Muziekvereniging Concordia

Muziekvereniging Concordia in Eefde is opgericht met als doel: de beoefening en bevordering der muziek, het opluisteren van festiviteiten en de bevordering van gezellig verkeer en onderling vermaak. Met het honderdjarig bestaan werden ze beloond met de Koninklijke Erepenning. De muzikanten maken muziek met elkaar en voor elkaar. Jong en oud, met muzikanten in opleiding en met ervaren muzikanten. Samen hebben ze een passie voor muziek. Concordia zoekt steeds de verbinding met lokale scholen, verenigingen, organisaties en ondernemers voor maatschappelijke betrokkenheid. Voor meer informatie: www.concordiaeefde.nl

Ook een vernieuwde website nodig?

Ben je op zoek naar iemand die je helpt bij de ontwikkeling van een nieuwe website of het vernieuwen van een bestaande website? Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk behoort het maken van een vrijblijvende offerte tot de mogelijkheden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *