Love2start bij CvJO Zutphen

Op vrijdag 20 maart zal het evenement “Love2Start” plaatsvinden bij verschillende CVJO (Centrum Voor Jong Ondernemerschap) Centra in Nederland.

Love2start geeft startende ondernemers een vliegende start: ze ontmoeten een diversiteit aan professionals die nuttige en noodzakelijke informatie geven om te kunnen starten met een bedrijf. Ze helpen bijvoorbeeld met een huisstijl of een basis website. Of ze geven inzicht in een business-model of de inrichting van de administratie.

Bij CVJO Zutphen zal ik deze dag aanwezig zijn om startende ondernemers advies te geven over de vindbaarheid van hun website. Een eigen website voor je startende bedrijf is natuurlijk heel erg mooi, maar als je geen bezoekers weet te trekken moet je maar afwachten of je nieuwe klanten krijgt. Daarom zal ik advies geven om jouw “startende website” goed vindbaar te maken bij zoekmachines.

love2start-zutphen

Aanmelden voor dit evenement is gratis, voor meer informatie (zoals het programma) over Love2Start kun je terecht op de website: www.love2start.nl. Er zijn nog een aantal plekken vrij.

Graag tot dan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *