Vernieuwen website Kinderdagverblijf Madelief

Voor kinderdagverblijf Madelief heb ik een nieuwe website mogen maken. De oude site moest extern beheert worden en voldeed qua techniek en vormgeving niet meer aan de wensen van tegenwoordig. Ik heb een ontwerp gemaakt, gebaseerd op de kleurstellingen van de oude website.  De vernieuwde website is natuurlijk responsive zodat de bezoekers van de website, deze op elk apparaat kunnen bekijken. Zoals hier vaker uitgelegd is het belangrijk dat websites tegenwoordig “mobiel vriendelijk” zijn.

Naast het vernieuwen van de website voer ik ook werkzaamheden uit ten behoeve van een goede vindbaarheid in de regio. Een nieuwe website is natuurlijk mooi, maar je wilt ook dat deze goed gevonden wordt bij zoekmachines.

Kinderdagverblijf Madelief - Zutphen
Screenshot vernieuwde website. Klik op de foto om de site te bezoeken

WordPress CMS

De medewerkers van Kinderdagverblijf Madelief kunnen de website zelf aanpassen via het Content Management Systeem van WordPress. Met dit systeem is het, zelfs zonder veel technische kennis, eenvoudig om wijzigingen aan de website door te voeren. Op deze manier ben je niet afhankelijk van een partij die jouw website moet onderhouden, maar voer je zelf wijzigingen door op het moment dat het jou uitkomt.

Kinderdagverblijf Madelief

Kinderdagverblijf Madelief is gevestigd op een prachtige en rustige locatie in het buitengebied van Zutphen. Daar verzorgen ze met veel enthousiasme opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Kinderdagverblijf Madelief is een kinderopvang waar het warm en huiselijk is. Gericht op natuur, dieren, veel buitenlucht, gezond eten en drinken. Een kinderopvang waar kinderen spelend kunnen leren en zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Daarbij stimuleren ze het leerproces vanuit de interesses van het kind.

Bij kinderdagverblijf Madelief werken ze met een klein, vast en ervaren team waarbij openheid en eerlijkheid centraal staan. Communicatie tussen de ouder en leidster is erg belangrijk. Met het natuurlijke en kleinschalige karakter van kinderdagverblijf Madelief bieden ze een rustpunt voor kinderen.

Kijk voor meer informatie op: www.kdvmadelief.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *