Je hebt een idee en je wil daarom een domeinnaam vastleggen, voordat deze bezet is. Dan gaan we dat toch regelen! Bij Kriston Webdesign kun je zowel een domeinnaam vastleggen als een hostingpakket inrichten om een website online te kunnen zetten. Hostingpakketten kun je zelf beheren of ik neem je dit werk uit handen.

Welke domeinnaam moet ik kiezen?

Het meest voor de hand liggend is natuurlijk het kiezen van een bedrijfsnaam en deze ook als domeinnaam te gebruiken. Maar soms is dat niet mogelijk, omdat de domeinnaam al bezet is. Het is goed om bij het bepalen van je bedrijfsnaam ook te kijken of het domein nog vrij is. Eventueel gebruik je ook jouw product en/of dienst in de domeinnaam.

De NL extensie ligt het meest voor de hand om te kiezen en zal ook door gebruikers als eerste ingetikt worden. Werk je internationaal? Dan is een .EU of .COM domein slim om te gebruiken.

Naast het kiezen van een .NL als hoofddomein kan het handig zijn om andere extenties ook vast te leggen. Daarmee voorkom je dat concurrenten ermee aan de haal gaan.

Vragen?

Heb je vragen over de mogelijkheden van hosting en domeinen? Gebruik onderstaand formulier en ik kom er bij je op terug!