Ook jij zult waarschijnlijk dagelijks diverse nieuwsbrieven en andere reclameachtige mailtjes van bedrijven in je mailbox ontvangen. E-mail marketing is nog steeds een krachtig middel om producten en diensten bij potentiele klanten onder de aandacht te brengen. Eenvoudig gezegd is e-mail marketing het sturen van e-mails naar klanten.

Deze mails hebben meestal het doel de relatie met jouw klanten te verbeteren en/of producten en diensten te promoten. Tegenwoordig is er veel aandacht voor de wetgeving rondom het sturen van e-mails naar consumenten. Je kunt tegenwoordig niet zomaar een adressenbestandje kopen en vervolgens de personen of bedrijven een mailtje sturen met jouw aanbod.

Kriston Webdesign kan het ontwikkelen en versturen van e-mailings naar klanten verzorgen. Vanzelfsprekend houden we hierbij rekening met de geldende richtlijnen in de telecommunicatiewet. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met mij op.

“Een kleine lijst met contacten die precies willen wat jij aanbiedt, is beter dan een grote lijst algemene contacten”

Zelf aan de slag

Het is ook mogelijk om een template (sjabloon) door mij te laten maken, waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt met e-mail marketing. Als het mailsysteem is ingericht kun je daarna zelf teksten en foto’s toevoegen om jouw klanten te informeren. Natuurlijk wil je weten of de mails wel aankomen en gelezen worden. Geen probleem, want vanzelfsprekend worden statistieken verzameld. Dat geeft je de nodige informatie om jouw mailings verder te optimaliseren.

Vragen over E-mail marketing?

Heb je vragen over de mogelijkheden of onmogelijkheden van e-mail marketing? Gebruik onderstaand formulier en ik kom er bij je op terug!