E-mail Marketing

E-mail marketing is het sturen van e-mails naar klanten met als doel de relatie met klanten te verbeteren en/of uw producten te promoten. Tegenwoordig is er veel aandacht voor de wetgeving rondom het sturen van e-mails naar consumenten, waardoor er een aantal zaken zijn waar rekening mee gehouden moet worden, bij het opzetten van mailings.

E-mail marketing richtlijnen

Kriston Webdesign kan het ontwikkelen en versturen van een complete e-mailing naar uw klanten verzorgen, natuurlijk geheel volgens de richtlijnen/regels die tegenwoordig van toepassing zijn. Natuurlijk moet de mailing ook goed te bekijken zijn op mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

e-mail-marketing

Template voor eigen gebruik

Het is ook mogelijk om een template (sjabloon) te laten ontwikkelen waarmee u zelf aan de slag kunt om uw klanten te informeren via e-mail. Na verzending worden diverse statistieken zoals het aantal kliks en hoe vaak de e-mail geopend is bijgehouden, waardoor u goed inzicht heeft hoe de mailing ontvangen wordt en zo nodig uw strategie voor e-mail marketing aan kunt passen.

Voor informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf, kunt u contact opnemen met Kriston Webdesign.