Website Deventer Boutique B&B

Afgelopen week heb ik weer een nieuw project online gezet, namelijk de website van Deventer Boutique Bed and Breakfast Huize “De Worp”.  Deze website is gebaseerd op een projectwebsite welke in het verleden gemaakt is. Met enkele aanpassingen in de lay-out en een andere invulling van de pagina’s is een overzichtelijke website neergezet. Bezoekers kunnen op de website bekijken hoe de locatie eruit ziet en wat tijdens een verblijf in deze Bed and Breakfast te beleven is in de omgeving van Deventer. Daarnaast zijn enkele exclusieve arrangementen bij restaurants in Deventer te boeken.

Deventer Boutique Bed and Breakfast
Screenshot Deventer Boutique B&B Huize “De Worp”

Over Deventer Boutique B&B Huize “De Worp”

Fraai gelegen, direct achter de bandijk en met uitzicht op Nederlands oudste wandelpark, de IJssel en op 500 meter afstand van het historisch hart van de eeuwenoude Hanzestad Deventer ligt de karakteristieke stadsvilla Huize “De Worp”. Wandelend ben je via het park en met een romantische overtocht van de IJssel binnen de kortste keren in het centrum.  Ook bevinden zich op de verkeers- en spoorbrug wandelpaden, je bent dan binnen een kwartier in het centrum.

De locatie van Deventer Boutique Bed and Breakfast Huize “De Worp” is verder bijzonder geschikt voor zakenmensen wegens de uitstekende ontsluiting en het gratis parkeren voor de deur. Voor liefhebbers van gezelligheid van de historische binnenstad van Deventer of het prachtige buitengebied is de locatie een fantastisch startpunt. De vele evenementen die in de stad Deventer plaatsvinden zijn vanaf deze locatie tevens uitstekend te bereiken. Ook een bezoek aan Nationaal Park De Hoge Veluwe, Nationaal Park De Sallandse heuvelrug, de Achterhoek , Paleis Het Loo of een wellnessbezoek aan Thermen Bussloo of De Veluwse Bron zijn van hieruit perfect te combineren met een gezellig avondje Deventer.

Meer informatie over deze Bed and Breakfast kun je vinden via: www.huizedeworp.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *