Ontwikkeling website De Arbeidsjuridische Dienst

Afgelopen week heb ik weer een nieuw project online gezet. Ik heb voor De Arbeidsjuridische Dienst in Zutphen een nieuwe, responsive WordPress website ontwikkeld.  Al vaker op mijn website uitgelegd, maar een respsonsive website is een website waar de weergave van alle elementen geoptimaliseerd is voor het gebruikte apparaat. Zo is de website goed te gebruiken voor desktop-, tablet- en mobiele gebruikers.  Tegenwoordig houden zoekmachines zoals Google rekening met deze “mobiele vriendelijkheid” en is dit een ranking factor in de zoekresultaten. Ik ben dan ook van mening dat je anno 2015 niet zonder een website kunt die goed werkt op mobiele apparaten.

arbeidsjuridische-dienst-zutphen-psPrintscreen website Arbeidsjuridische Dienst

De Arbeidsjuridische Dienst Zutphen

De Arbeidsjuridische Dienst in Zutphen heeft jarenlange ervaring in arbeidsrecht, conflicthantering, ziekte en ontslag. Daarom zijn ze de aangewezen partij om werknemers juridisch bij te staan. De Arbeidsjuridische Dienst kent alle rechten en zorgt voor de juiste begeleiding van het dossier.

Naast de dienstverlening aan werknemers, verleent De Arbeidsjuridische Dienst ook diensten aan de zakelijke markt. De Arbeidsjuridische Dienst adviseert bedrijven op het gebied van Arbeidsrecht. Beoordeling van (comlexe) arbeidsovereenkomsten, de Wet Werk & Zekerheid, pensioen, ontslagzaken, reorganisaties en bijvoorbeeld de begeleiding en opzet van een sociaal plan.

De Arbeidsjuridische Dienst werkt met een klein team, waarbij persoonlijk contact en stiptheid hoog in het vaandel staan. Geen dure overhead, geen grote auto’s of kantoren: het draait niet om ons, maar om de klant. Dus als je een vraag hebt op het gebied van Arbeidsrecht, ontslag, reorganisatie of arbeidsconflict, kun je bij De Arbeidsjuridische Dienst terecht: www.arbeidsjuridischedienst.nl 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *